torstaina, kesäkuuta 03, 2010

äääääääää-äyh ja pari huitasua.''Otatko puuroa?'' 

äää-äh öööö  öh-ööh-öh

''No haluutko vai et?''

 pa-pa-pa-pa-baaaaaaaaaaah
 

''Ei sitte, laitetaan pois''
 ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-ÄÄÄÄ-ÄÄÄRHHHGGGG (plus innokas huitominen käsillä)
 
''Ole hyvä''

 mmmm-mmm-MMMMM--- nammmmmmmmm


... ja sama viitottuna.

Kuvan lähde: Papunetin kuvapankki, www.papunet.net,; Elina Vanninen

Ensimmäinen official tarkoituksenmukainen viittoma on hanskattu. Kuinka yllättävää, se on ''Koira''- kuvakirjojen koirakuvat viitotaan. Kysymys, missä Burno saa vastaukseen innokkaan viittomisen kera innostuneen pälyilyin. Ainoa vika vaan, että kysymykseen ''Haluatko'' on nyt vastaus ''Koira'' - mennään nukkumaan ''Koira''- luetaanko ''Koira''. Noh, ehkä tuo into vielä keskittyy muidenkin viittomien hanskaamiseen, Napusta on vaan kiva nähdä kun aina viittoessaan vanhemmat toteavat ''Hyvä, se on koira''. Ja voi sitä riemua mikä riittää, kun Mini osaa vastata ''koira''! 5 kommenttia:

 1. :D...meillä vastataan koko ajan kysymyksiin nyökkäämällä ja melkein kaikki tuntuu olevan "äitiä"...poika parka tulee vastanneeksi "joo" kaikkeen sellaiseenkin, mihin haluaisi sanoa luultavasti "ei"

  VastaaPoista
 2. Mä en osaa viittoa koira. Mini osaa!

  VastaaPoista
 3. Wow Mini! Eka viittoma hanskassa, siitä se lähtee. Ja äidille huomautus, että eikös koira nyt kuitenkin ole ihan legitiimi vastaus kysymykseen kuin kysymykseen?:D

  VastaaPoista
 4. Hyvä Mini, siitä se lähtee!!!!
  Meidänkin eka viittoma oli koira :)) Mutta sen sijaan meillä vastattiin kaikkeen ampiainen (tökkii poskeaan innokkaasti). Nyt myös kuvioihin on tullut herran omat viittomat. Kukaan vaan ei tiedä mitä ne tarkoittaa :D

  VastaaPoista
 5. Mutta voihan olla, että kaikki asiat muistuttaa koirasta, niin sillonhan koira on ihan oikea vastaus kaikkeen. Koiran kanssa on mukava nukkua, koirista on kiva lukea... Yhteen aikaan yksi lapsonen totesi minulle kaikesta pyöreästä että pallo (appelsiini, omena, oven pyöreä nuppi oli palloja). Niin, tottahan se on että asiat muistutti pallosta, joten on parempi todeta pallo, kuin että tuossa on omena. Ehkä hän totesikin mulle, että ootko huomannut että tuo ovennuppi on ihan pallon muotoinen?

  VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...