(Myssyprojekti 2010)


PROJEKTI TÄLTÄ ERÄÄ MEIDÄN OSALTAMME OHITSE! 
Myssyjä tuli ihan mielettömän suuri kasa, useampi sata. Joka ainut myssykkä lähti etiäpäin ja laatikolla oli aina täydennyspäivinä todella kova kuhina! Päähineet otettiin ilolla vastaan niin vanhempien kuin pikkupotilaidenkin puolesta.
Myssyporukka kiittää lämpimästi jokaista osallistunutta, 
olette jokainen olleet tärkeän asian äärellä!

Tässä idea, joka pökkästiin kasaan eräänä heinäkuisena tiistaina. Ystäväni 1v 8kk pikkuprinsessa sairastui leukemiaan ja pitkät, raskaat hoidot aloitettiin taudin nujertamiseksi. Konkreettisena merkkinä taistelun tuoksinasta on sytostaattihoidoissa lähtevä tukka. Usein hiusten lähtö tekee asiasta vielä näkyvämmän ja käsinkosketeltavan; silloin sairaus näkyy selkeästi ulospäin.


Ystäväpiirissä ja blogistaniassa tämä liikutti monia ja sain tiedusteluita, kuinka tsempata ja tukea perhettä. Ideaksi tuli Lasten Oma Myssyprojekti joka alkoi ''salaisena'' - yllätimme ystävämme keräämällä kaikessa hiljaisuudessa ison kasan pipoja, myssyjä ja huiveja. Niitä tuli valtava määrä ja yhä edelleen postikusti polkee päähineitä jotka minä toimitan osastolle.

Laajensimme heti samantien kampanjaa niin, että lahjoitamme ylimääräiset päähineet syöpäosaston lapsille.  Kampanja toteutetaan yhteistyössä  Kympin Lapset - HYKSin lapsisyöpäpotilaiden vanhemmat ja ystävät ry:n kanssa. Mikäli haluat osallistua Pikku Prinssien ja Prinsessojen omaan Myssyprojektiin, otamme ilolla kaikki vastaan! Huivit, hatut, myssyt, ommellut, virkatut, neulotut - itsetehdyt tai ostetut; kaikki ovat parhautta! Tärkeää on, että päähineet ovat uusia ja puhtaita - valitettavasti infektioriskin vuoksi kierrätyspäähineitä emme voi ottaa. Laita mukaan pieni viesti tai kortti ja kiinnitä se päähineeseen.

Päähineet voi olla tytölle tai pojalle tai vaikka siltä väliltä. Kokoluokka on 0-15 vuotiaat, pikkuisia alta kymmenen vanhoja on ehkäpä eniten - vanhemmat mukulat kun ennenmmin itse ostaa niitä lätsiä, tyylisyistä. Huivit ovat hyviä ja sopivat kaikille! Ideointivapaus on teillä!


Meillä ei ole projektiin liittyviä arpajaisia, emme ota yhteyttä mediaan emmekä muutenkaan tästä sen enempää, kuin puhdasta hyvää mieltä tahdo. Asia koskettaa sen henkilökohtaisuuden vuoksi. 


Pikkuprinsessa perheineen kiittää jo saapuneista päähineistä ja toivoo, että saa jakaa osastokavereilleen samaa iloa!
Ps. Ethän kopioi tätä kuvaa!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...