lauantaina, toukokuuta 11, 2013

Älä puhalla tomaattiin -

- ja muita arjen temmellyksiä. Nyt kun itse ollut arkipäivät töissä, tuntuu että viikonlopuista ja perheajasta voi nauttia ihan toisella mitalla. Arjen älyttömyydet jaksaa jo naurattaa. Kuten se, että Bulliksen uusin harrastus on kokeilla, mihin kaikkiin ruokiin voi puhaltaa. Lie mistä moinen älyn riemuvoitto tullut.

Tänään aloitettiin heti aamusta perhepäivä. Hilppaistiin halliin ja torille ostoksille. Taaviainen viihtyi tosi hyvin ja käveli omin jaloin lähes koko matkan, leväten hetken seisomalaudalla. Ihmismassoissa on aikaisemmin ollut se haaste, että poikaa ryhtyy pelottamaan. Usein on ihan jännityksen vuoksi vaadittu pääsyä rattaisiin. Nyt tämä on poissa ja minulla on utelias, reipas pikkuinen poika. Välillä liiankin utelias, koska hallissahan ois pitänyt päästä lihanleikkaajien apuriksi...
Lämpimien säiden myötä meidän perhe pesii ulkona. Sisällä käydään nukkumassa ja syömässä, sitten taas on suuntimo ulos. Molemmilla kundeilla riittää virtaa koko päivän touhuksi. Kesä, mikä ihana aika.


Ainiin. Ostettiin hallista ihkaoikeaa, vastakirnuttua voita. Syntisen hyvää - kuten arvata saattaa...

2 kommenttia:

  1. <3 näin se menee :)...ja hyvä taaviainen rohkeudesta ja bullis mielenkiintoisista leikeistä :D

    VastaaPoista
  2. Voin tekeminen itse on älyttömän helppoa. Tarvitset kunnon kermaa, yleiskoneen, hyvän siivilän ja suolaa.

    VastaaPoista


Kunnioita blogirauhaa! Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, ole kiltti ja jätä sanomatta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...